Çarşamba, Kasım 29, 2006

PAPA, ARTIK GİT LÜTFEN!

Papa artık gitmelisin çünkü biz yabancı bir ülke lideri ya da senin gibi bizde eski halifeliğin eşdeğeri aslında olmayan ve takılmayan bir makamın sahibi geldiğinde, ülke insanlarımızın rahatını unutup seni rahat ettirmek için ilgili ilgisiz bütün yolları kapatıyoruz.

Saatlerce yollarda bekleyen insanlarımızın işgücü kaybını düşünmüyoruz. Sen de Allah bilir bu Ankara ne kadar boş bir yer diyorsundur. Koskoca Eskişehir yolu ve Konya yolu sen geliyorsun diye kapatılmış Papa. Bu kadar önem verileceğini bilsen sık sık gelirdin di mi :)

Sözün kısası Papa, biz senin aslında Türk düşmanı ve Müslüman düşmanı olduğunu biliyoruz. Dini lider kisvesinin altına gizlenerek "Türkler AB'ye giremez" diye siyasi nutuklar attığını da biliyoruz. Bakma salağa yattığımıza, Türk misafirperverliği yüzünden sesimizi çıkarmıyoruz.

Ama şunu bil! Devletler din ile yönetilmez, laiklik ile yönetilir. Allah bize AB liderlerinden çok daha ileri görüşlü bir lideri, Atatürk'ü, nasip etmiş de altı boş olan halifelik kaldırılmış. Ama görüyoruz ki Avrupa hala halifesinden vazgeçemiyor.

Bizi tek ilgilendiren trafiği tıkaman Papa. Sen gelince eve ve işe geç gidiyoruz. Hatta geldiğin gün Ankara trafiğinde olan Hıristiyanlar büyük ihtimalle kelime-i şehadet getirip Müslüman olmuşlardır. Sahte barış nutukları atmayı bırakıp Ankara'dan bir an önce gidersen çok sevineceğiz.

Bora YÜRET
29 Kasım 2006, Ankara